کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط، مراقبین سلامت و بهورزان در سالن کنفرانس شبکه بهداشت لنده برگزار گردید.
کارگاه بیماری های منتقله از آب و غذا با حضور کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها و بهداشت محیط، مراقبین سلامت و بهورزان در سالن کنفرانس شبکه بهداشت لنده برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان لنده، پروانه غندی کارشناس مسئول بیماریهای شبکه بهداشت و درمان لنده، هدف از برگزاری این کارگاه را حساس سازی مراکز و پایگاههای بهداشت تحت پوشش برای کشف و گزارش دهی بموقع طغیانهای منتقله از طریق آب و غذا دانست و گفت : با توجه به اهمیت بالای بار بیماری طغیانها باید توجه ویژه ای در این زمینه صورت گیرد. و بر لزوم توجه و مراقبت بیشتر کارکنان بهداشتی بر شناسایی، نمونه گیری و گزارش دهی موارد اسهالی، حساسیت و آمادگی برای بروز طغیان های مربوطه تاکید کرد.
وی افزود: با توجه به شروع فصل گرما و افزایش بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا، رعایت موارد پیشگیری و بهداشت فردی و نظارت دقیق بر کیفیت آب شرب، بهداشت مواد غذایی و دفع بهداشتی فاضلاب در کنترل این بیماریها از اهمیت بسزایی برخوردار است.
در ادامه طبق جدیدترین دستورالعمل ها مباحث آموزشی درزمینه کنترل و مدیریت بیماریهای منتقله از آب و غذا، بهداشت آب و موادغذایی توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها ارائه ،اطلاع رسانی و آموزش عمومی به مردم تأکید شد.
در این کارگاه مطالب جامعی در خصوص بیماریهای منتقله از آب وغذا، طغیان ها، بیماریهای اسهالی و دیگر بیماری های مربوطه توسط کارشناس واحد مبارزه با بیماریها تدریس شد.